Ponnerne Uffe og Rico

Ja, så er vi her ikke mere !

Jeg, Ynnizin’s Miraculix the Wizard, bedre kendt som Uffe, gik bort efter en lille uges sygdom, men jeg blev trods alt 16 år og 18 dage.

Min kompis, Rogell’s Nio Rico med kaldenavnet Rico, efterfulgte mig 16 dage senere, men han havde skrantet noget i det sidste halve år.

Han opnåede også en høj alder, nemlig 14 år og 8 måneder på nær 7 dage.

I de sidste år udviste vi ikke den helt store aktivitet på trænings- og prøvebanerne, men var mere til rigtig mange og lange udflugter rundt om på Sjælland.

Prøve- og træningsbanerne sled vi tynde i vores unge dage.

Lydighedstræning flere dage om ugen, rally samt lidt sommeragility.

Vi prøvede også bl.a. sporkursus – dog uden det helt store held. Aldrig har vi været så ”sorte”, da sporet absolut skulle lægges i en opblødt pløjemark !

Jeg, Uffe; opnåede at blive dansk lydighedschampion samt rallychampion, mens Rico alene fik titlerne LP2 og rally øvede i hus.

Han havde nemlig en svarhed for ”damer”, som han ikke kunne stå for i fællesdæk og fællessit.

Til gengæld kunne han få 100 point til en rallyprøve i øvede, hvis han lige gad.

At blive udtaget til Årets hund konkurrencer prøvede vi også – begge i LP1. Jeg i Herning, hvor jeg blev nr. 4, mens Rico blev næstsidst i Ølstykke – men det skyldtes nok mest førefejl, det høje græs – samt en løbsk tæve.

I udstillingsringen gjorde vi også vores entre.

Rico opnåede et CERT samt et reserve CACIB, mens jeg kunne knibe den op på et ”very good” på en PON-udstillingen i Sverige.

Så kom ikke og sig’, at vi ikke har gjort det godt gennem årene på egne og racens vegne.