07-07-2016

Skotteksgården

Ja, så er vi på banen igen.

Inden vi rejste, var vi lige forbi vores dyrlæge med en fødselsdagsgave, da klinikken havde 5 års fødselsdag. Dyrlægen ”samlede jo stumperne op” på Rico’s øre i efteråret, så derfor ville vi gerne være med til at fejre!

Vi har været på en lille ferie i Sverige.

Vi holder altid til på Skotteksgården i Ulricehamn for her må der gerne komme hunde, og vi bliver behandlet som om vi hører til familien!

Stedet kan varmt anbefales for hunde og deres mennesker.

I år var vejret mere hundevenligt – dog med lidt for meget regn. Vi ville gerne have haft lidt mere opholdsvejr, men det var trods alt bedre, end over 30o varmt.

Om lørdagen burde vi nok have taget til ”gemensam” middag i PONklubben – men det regnede – og hver gang vi har været med, har vi (hundene) fået op til flere tæger og vores mennesker er blevet bidt af mindst 100 myg m.m. – så vi tillod os at blive i hytten og få en rigtig god middag.

Søndagen startede fint med klar himmel – i hvert fald i Ulricehamn – men da vi nærmede os Borås kom regnen. Heldigvis holdt det op, og der kom ingen væsentlige regnbyger under udstillingen til trods for mange mørke skyer. Til sidst så det dog for truende ud, og da udstillingen næsten var slut, valgte vi at tage tilbage til hytten.