03-04-2020

OMSIDER

Jeg er jo snart 2 år, og mine mennesker har virkelig holdt ud!

Lige fra starten hadede jeg at køre bil, og for at ingen overhovedet skulle være i tvivl, så skreg og skreg jeg under hele kørslen, så det var noget af en prøvelse for alle i bilen.

Så vil jeg lige nævne, at jeg har et eller andet med strømper og sko. Ikke at forstå at jeg ødelægger dem, nej jeg overfalder alle på strømpefødder, og når folk så prøver at tage sko på, går jeg virkelig til angreb.

Tro så ikke, at der har været lettere at få tørret mine poter, når vi kom hjem  fra en tur i regnvejr – for slet ikke at tale om potevask 😠

Hver aften har også været en udfordring  -  ikke noget med at sidde og slappe af med en god bog eller andet! 

Skulle der ses nærmere på et eller andet ved mig, så har den været helt gal – til trods for at jeg blev iført mundkurv og min far grillhandsker! (Her skal lige bemærkes, at min mor hver gang opgav og sendte mig til dyrlæge for en lille knop, to gange dårlige øre samt senest en skåret pote). ((Og tro så ikke, at efterbehandlingerne var lettere - salve på knop ved mund, øredryp m.m.)) 

Mange gange har min mor talt om noget der hed ”internat”!!!!!

Men jeg har aldrig helt forstået hvorfor? 

Men nu er det vist ved at være lykkedes for mig at ”vokse” fra nogle af mine problemer, men bare rolig, jeg har et par endnu i ”poten”.