16-02-2022

Den kærlighed

I min spæde ungdom havde jeg slet ikke disse tanker!
Men nu er jeg helt oppe på neglene - der er nemlig en lille sød hunhund, der er i løbetid 3 parceller fra min!!!
I går gik det næsten helt galt - jeg ville ikke med i bilen på tur (her skal lige bemærkes, at jeg havde gøet og hylet uafbrudt det meste af morgenstunden - og blevet helt stresset - så mine mennesker mente, at en tur væk fra kvarteret ville gøre underværker).
Men nej - efter en tur i skoven gik det hjemad - og på vejen hjem lykkedes det mig at kaste op i mit bur - så en større rengøring herefter var påkrævet.
Om eftermiddagen blev jeg igen "smidt" ind i bilen til en mindre tur i Hedeland. Selve turen gik helt fint - og jeg faldt lidt til ro.
Til gengæld gik det helt galt da vi kom hjem!
Da jeg ikke havde sorte poter - og da jeg smider mig ned, når jeg skal ind ad den sædvanlige dør (venter på at den søde hunhund skal kommer forbi) - så blev jeg undtagelsesvist lukket ind ad den "fine indgang".

Der var så lige her, at det gik galt!
Et kort øjeblik efter at jeg var lukket ind gik alarmen igang - mit menneske havde helt glemt denne på denne stressede dag - og indenfor et kort øjebilk var alarmcentralen aktiveret - men så kan man jo kun sige, at alarmen virker upåklageligt og hurtigt!
Derefter gik mit menneske ud for at hente sin jakke i bilen, hvilken resulterede i, at hun knallede hovedet - inkl. brillerne - ind i mit burs låge - og så kunne man jo sige at denne dag i det store og hele - var en rigtig dårlig dag.